Uusin politiikkasuosituksemme on julkaistu!

Tutustu politiikkasuositukseen ja lähde mukaan kiertotalousjuhlaan

MIKÄ CICAT2025 ON?

CICAT2025 vauhdittaa siirtymistä lineaaritaloudesta kestävämpään kiertotalouteen. Hanke tukee Suomen tavoitetta olla kiertotalouden johtava maa vuoteen 2025 mennessä tunnistamalla kiertotaloutta edistäviä ja vauhdittavia tekijöitä sekä etsimällä ratkaisuja yrityksille ja päättäjille kiertotalouteen siirryttäessä.

#luodaanratkaisuja

Muutos kiertotalousyhteiskunnaksi on mahdollinen. Tutkimme muutosta vauhdittavia katalyyttejä keskittyen ratkaisuihin ja katsoen eteenpäin.

#kestävääkiertotaloutta

Kestävä kiertotalous huomioi pidemmän aikavälin taloudelliset, ekologiset ja sosiaaliset vaikutukset. Edistämme kestävän liiketoiminnan ja hyvinvoinnin rakentumista Suomessa.

#vauhtiamuutokseen

Toimiva kiertotalous vaatii sujuvaa yhteistyötä eri tieteiden ja yhteiskunnan eri toimijoiden välillä: monialainen tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä elinkeinoelämän, päätöksentekijöiden ja asiantuntijoiden kanssa.

MITEN VAUHDITAMME MUUTOSTA?

KEITÄ ME OLEMME?

 

CICAT2025-hankkeen monitieteisessä konsortiossa yhdistyy osaaminen teknologiasta, liiketoiminnasta, politiikasta, taiteesta, lingvistiikasta, lainsäädännöstä ja sidosryhmävuorovaikutuksesta. Mukana on tutkijoita ja koordinaattoreita yhteensä kuudesta organisaatiosta.

TUTUSTU TUTKIJOIHIN

UUSIMMAT UUTISET

Tiedon jakaminen tärkeää tekstiiliteollisuuden siirtymisessä kohti kiertotaloutta

Mitä oletuksia ja käsityksiä suomalaisilla tekstiilialan yrityksillä on kiertotaloudesta ja kiertotalouden prosessien omaksumisesta? Entä mitä haasteita ja mahdollisuuksia suomalaiset......

Kestävä kiertotalous edistyy – pandemian rinnalla

CICAT2025-hankkeen kolmannessa vuosiseminaarissa keskusteltiin siitä, miten systeemistä muutosta kohti kestävää kiertotaloutta vauhditetaan toimijuuden kautta. Vuosiseminaarissa otettiin myös......

Visual Catalysts Exhibition Opening 25.9.2020

The Visual Catalysts – is the special exhibition of the Backlight Photo Festival 2020. The exhibition will take place September 26th – October 18th, 2020 at the Tampere, Culture House Laikku......

Tulevia tapahtumia

All events