Vuorovaikutus- ja vaikuttavuusmateriaalit (avoimesti hyödynnettävissä olevat työkalut)

Vuorovaikutusstrategia

Vuorovaikutusstrategia on kehitetty Suomen Akatemian yhteydessä toimivan strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamassa CICAT2025-hankkeessa vaikuttavuus- ja vuorovaikutustyön avuksi. Vuorovaikutusstrategiassa käsitellään mm. vaikuttavuustavoitteita, hankkeen yleisiä ydinviestejä, vuorovaikutuksen sidosryhmiä, vuorovaikutuksen kanavia, vuorovaikutustyön toimenpiteitä sekä vuorovaikutuksen vaikuttavuuden seurantaa.

Voit hyödyntää tiedostoa työssäsi alla olevan Creative Commons -lisenssin mukaisesti. Tämä tiedosto, jonka tekijä on CICAT2025-hanke, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Lataa vuorovaikutusstrategia tästä.

 

Politiikkasuositusten vaikuttavuussuunnitelma

Politiikkasuositusten vaikuttavuussuunnitelma on Suomen Akatemian yhteydessä toimivan strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamassa CICAT2025-hankkeessa vaikuttavuus- ja vuorovaikutustyön avuksi kehitetty konkreettinen työkalu.
Suunnitelmapohja on kehitetty yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisäämiseksi erilaisten suositusten kirjoitusprosessin kaikissa vaiheissa. Suunnitelmapohjan teko kannattaa integroida osaksi suosituksen prosessia. Suunnitelmapohja auttaa pohtimaan jo alkuvaiheessa, millaista vaikuttavuutta tavoitellaan ja mihin päätöksenteon prosesseihin sen voisi linkittää.

Voit hyödyntää tiedostoa työssäsi alla olevan Creative Commons -lisenssin mukaisesti.
Tämä tiedosto, jonka tekijä on CICAT2025-hanke, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Lataa vaikuttavuussuunnitelma tästä.

 

Tutkimustulosten keruulomake

Tutkimustulosten keruulomake on Suomen Akatemian yhteydessä toimivan strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamassa CICAT2025-hankkeessa vaikuttavuus- ja vuorovaikutustyön avuksi kehitetty konkreettinen työkalu.
Tutkimustulosten keruulomake auttaa tutkijaa hahmottamaan, kuka ja miten tuloksia voi hyödyntää sekä kokoamaan tutkimuksen pääkohdat yleistajuiseen ja tiiviiseen muotoon. Tällöin tuloksia on helpompi hyödyntää mm. viestinnässä. Tutkijat ilmoittavat lomakkeen kautta kaikki tuloksensa (kuten artikkelit, konferenssiesitykset), ja tulokset ovat tällöin kätevästi yhdessä paikassa hankkeen hyödynnettävissä.

Voit hyödyntää tiedostoa työssäsi alla olevan Creative Commons -lisenssin mukaisesti.
Tämä tiedosto, jonka tekijä on CICAT2025-hanke, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Lataa tiedonkeruulomake tästä.

Kuva: Vesa-Matti Väärä.