Kutsu posterinäyttelyyn 11.11.2021

26.04.2021
Kutsu posterinäyttelyyn:
CICAT2025 – Kiertotaloussymposium 11.11.2021

CICAT2025 – Kiertotaloussymposium järjestetään Tampereella 11.11.2021. Symposiumin tavoitteena on vauhdittaa Suomen tavoitetta olla kiertotalouden edelläkävijämaa vuonna 2025, tuoda yhteen tutkijat ja yhteiskunnalliset vaikuttajat ja päättäjät sekä vahvistaa tutkimuksen yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Symposiumin osana järjestämme posterinäyttelyn, johon kutsumme kiertotaloustutkijoita esittelemään tutkimustaan posterin muodossa. Olemme kiinnostuneita erityisesti monitieteisestä ja systeemisestä näkökulmasta kiertotalouden vauhdittamiseen.
Posterit ovat esillä koko symposiumin ajan. Varaamme ohjelmaan aikaa posterinäyttelyn kiertämiseen ja toivomme, että esittäjät ovat silloin paikalla keskustelemassa ja vastaamassa kysymyksiin.

Ilmoittaudu posterinäyttelyyn alla olevan linkin kautta lähettämällä lyhyt abstrakti (max. 300 sanaa) posteri-ideasta 31.8.2021 mennessä (huom. pidensimme ilmoittautumisaikaa, aiempi dl oli 15.8.). Abstraktista tulee käydä ilmi tutkimustulosten uutuusarvo kiertotalouden tutkimuksen kannalta, sekä se miten tulokset edistävät kiertotaloutta käytännössä. Posterit voivat olla suomeksi tai englanniksi. Ilmoitamme valinnoista syyskuun loppuun mennessä.

Esittäjät huolehtivat posteriensa painattamisesta ja tuovat ne tapahtumapaikalle. Posterin koko on A0 pystysuunnassa. Vaihtoehtoisesti posterit voidaan toteuttaa myös roll-up-muodossa. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: lotta.matikainen@tuni.fi.

Ilmoittaudu posterinäyttelyyn klikkamalla tästä linkistä.

Tule osaksi muutosliikettä, jolla vauhditamme Suomen siirtymää kestävän kiertotalouden edelläkävijäksi!

Tilaisuuden nettisivut