Stakeholder engagement in a sustainable circular economy -kirja on julkaistu

01.11.2023

 

Johanna Kujala, Anna Hannula and Annika Blomberg (toim.): Stakeholder engagement in a sustainable circular economy, Palgrave Macmillan, 2023.   

Kiertotaloudesta on muodostunut yksi keskeisimmistä ratkaisuista nykyajan sosioekonomisiin ja ympäristöllisiin kestävyyshaasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen, luonnon monimuotoisuuden vähenemiseen ja luonnonvarojen ehtymiseen. Siirtyminen lineaarisesta taloudesta kiertotalouteen edellyttää eri organisaatioiden, instituutioiden ja sidosryhmien tukea ja osallistumista yhteiskunnan kaikilla tasoilla. Tämä toimitettu teos tarkastelee sidosryhmien roolia ja merkitystä kestävässä kiertotaloudessa moninaisista teoreettisista ja käytännön näkökulmista. Ymmärrämme kestävän kiertotalouden väylänä ympäristöystävällisempään ja sosiaalisesti osallistavampaan yhteiskuntaan ja sidosryhmien osallistumisen tärkeänä työkaluna tämän matkan vauhdittamisessa. Teos tarjoaa syvällisen, tutkimukseen perustuvan katsauksen siitä, kuinka sidosryhmien sitoutuminen voi vauhdittaa siirtymistä kohti kestävää kiertotaloutta ja edistää kestävää muutosta. Se tarjoaa ajankohtaisia teoreettisia ja käytännön näkökulmia kiertotalouden parissa työskenteleville tutkijoille, päättäjille ja käytännön toimijoille. Tutustu Stakeholder engagement in a sustainable circular economy – theoretical and practical perspectives -kirjaan täällä.   

 

Tervetuloa kirjan Stakeholder engagement in a sustainable circular economy julkistustilaisuuteen!  

Kirjan julkistustilaisuus järjestetään Ylävitosessa (5. kerros), Pinni A (Kanslerinrinne 1), Tampereen yliopisto torstaina 30.11.2023 klo 14.00–15.30 

Tilaisuudessa kirjan toimittajat esittelevät kirjaa. Lisäksi luvassa on jutustelua, kuohuviinilasilliset ja pientä purtavaa. Tervetuloa!  

 

Tule lisäksi kiertotalouden aamukahveille 22.11.2023 kuuntelemaan alustusta kirjasta!